vrijdag 12 oktober 2007

12.10.2007: dag 88: Udaipur


We verhuizen naar een ander guesthouse vlak aan het Picholameer; een mooie kamer met terras en een weids panorama op het meer en het paleizencomplex. Op het dakterras onder de baldakijnen bij het ontbijt waant iedereen zich een beetje maharadja.
Onze computer heeft een virus opgelopen en sluit niet meer af; wat een hoop miserie is dat met die dingen die een mens meezeult: meer ergernis dan plezier. We zitten de hele namiddag te stressen in een internetkantoortje waar een specialist het probleem probeert op te lossen: niks helpt dan het hele onding terug te formatteren en de hele procedure van installatie te hernemen. De installatie van de driver voor de draadloze verbinding lukt niet; morgen neemt de man contact op met de servicedesk van Acer om dit laatste probleem van de baan te helpen. Onze hele namiddag is zo naar de vaantjes. Moeten wij nu net in de mooiste stad van India zijn om tegen dit soort van problemen aan te lopen ...
Gelukkig is er nog een avondmaal onder de sterrenhemel; in het James Bondhotel is er een duur feestje gaande met een spetterend vuurwerk boven het water.
Morgen hopelijk een dag zonder virtuele zorgen.

Geen opmerkingen: