zaterdag 28 juli 2007

28.07.2007: Dag 12: Aleppo


Als je wil weten wat opwarming van de aarde echt betekent, moet je hier je vakantie doorbrengen: het is volgens de mensen uitzonderlijk heet met middagtemperaturen tot boven de 45 graden in de schaduw. Je kunt eigenlijk niets doen; je lichaam is gewoon niet ontworpen om in deze omgeving te functioneren. We liggen dus meestal in onze kamer, lezen wat, drinken veel. Honger hebben we niet.
s Nachts kan het verouderde elektriciteitsnet de vraag naar stroom om de airco-toestellen te laten draaien niet aan met regelmatige stroomonderbrekingen als gevolg.
Enfin, vandaag is een off-day. Iedereen is moe van gisteren en we doen vandaag dus niks. Morgen zullen we eens kijken naar de oude stad en de citadel.
Draadloos internet is hier voorlopig onbestaande, internetcafeszijn schaars en desnelheid van verbinding traag. Onze eigen laptop is hier dus niet te gebruiken. Nieuwe berichten zullen dus met vertraging gepubliceerd worden.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo Kristien en co,

Hier bedraagt de temperatuur minder dan een derde dan bij jullie. Het regent hier pijpestelen en is zo'n 15gr. warm of eerder koud. In juli hebben we gelukkig in Italië kunnen genieten van een zalige zomer. We hebben zelfs de 40gr. gehaald. Hopelijk wordt het hier in augustus wat beter. Vele groetjes

Anne C.